keskiviikko 12. syyskuuta 2018



Katkelmia ja muistoja 
Silverian Suomi 100v viikosta sekä kevättalvi 2018



SUOMI 100v

Itsenäisyytemme 100 vuotta täyttäessä, Suomiteema näkyi koko viikon ravinstola Silveriassa ruuissa, siustuksessa sekä ohjelmassa.




Matkailualan opiskelijat olivat pystyttäneet Suomiaiheisen tietoiskun ravintolan sisääntuloon ja myös suomikonvehdit odottivat asiakkaita.
             

  

Ravintolaamme oli katettu vanhanaikainen suomitupa sekä Arabian vanhat kahvikupit ja astiat löysivät arvoisen tilansa vitriinistämme.








Ohjelmistoon lounaan asiakkaille saimme muotinäytöksen. Muotinäytöksessä oli esillä eri vuosikymmenten suomalaismuoti, josta vastasi parturikampaajien opiskelijat opettajansa johdolla. (video alla )

Viikolle sattui myös Jean Sibeliuksen päivä, jolloin saimme paikalle lounaalle pianistin viihdyttämään asiakkaita.






ENNEN JOULUA!!

NY eli Nuori Yrittäjyys oli esillä ravintolan aulassamme, jossa opiskelijamme saivat myydä omia tuotteitaan asiakkaille.


 

Joulun tunnelma ravintolassamme, opiskelijoiden toimesta.


 



           UUSI VUOSI 2018 JA UUDET KUJEET, SANOTAAN!



TAITAJATREENIÄ

 



 

Tarjoilija opiskelijamme Sandra Cederlöf ja Sofia Jokiranta, treenasivat taitojaan Taitaja 2018 semifinaaleihin Perhoon, kokkiopiskelijoittemme valmistamilla annoksilla. Lähelle finaalipaikkaa päästiin.


YSTÄVÄNPÄIVÄ



Tulihan sieltä taasen Ystävänpäiväkin eteen ja sydämelliset sämpylät :)


VANHOJENTANSSIT 2018

Koulumme kokki-, ja tarjoilijaopiskelijamme hoitivat jälleen vanhojentanssien juhla-aterian Hansa 2 ruokasalin tiloissa. Lähes 300 nuorta illallistajaa saivat nauttia kolmen ruokalajin menun pöytiin tarjoiltuna.



 






KANSAINVÄLISIÄ VIERAITA KOULUSSAMME, 
SUOMALAINEN ILLALLINEN SILVERIASSA


                         



VAPPU 2018     

Aperitiivina asiakkaille simaa





8-LUOKKALAISET TUTUSTUMASSA VAMIAAN





Innokkaat opiskelijamme olivat koulumme pisteellä esittelemässä koulutusalaamme. Heillä oli "kasilaisille" tehtävänä aistinvaraista tuoksujen tunnistamista sekä elintarviketietoutta.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti