perjantai 6. helmikuuta 2015

 
 
 
Runebergsdagen på Restaurang Silveria / Runebrginpäivä Ravintola Silveriassa
 
 
Valmistimme Frederika Runebergin lempiruokia :- Ahventa, koska koko perhe oli ahkeria kalastamaan- Ahvenen lisäkkeeksi tarjosimme pinaatti-muna kastiketta- Teimme myös hirvenlihapataa, koska herra oli myös kova metsästämään
 
 
 
Rouva tarjosi pyhä- ja vierasruokana yleensä vasikan kotletteja ja me teimme vasikan noisetteja sienikastikkeen kanssa
- Kevään tuoreet parsat olivat myös suurta herkkua heidän perheessä
 
 
 
-Jälkiruokana oli kaikkia perheen herkkuja, valmistimme appelsiiniohukaisia, sekamarja kiisseliä, joka oli heidän pyhäruokaansa, punssipallot oli myös heidän suurta herkkuaMukana menossa keittiössä hääräsi kokki ykköset MTVK 14
 
 
 
Saara ja Janita olivat annostelemassa jälkiruokia salin puolella.
 
 

 Se oli mukavaa vaihtelua ja kaikki sujui hyvin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti