tiistai 10. helmikuuta 2015


           MMTT13  Toimitilahuoltajien opintokuulumisia
                              


Olemme työstäneet opiskelijoiden kanssa tunneillamme asioita, joita tulee eteen työelämän arkirutiineissa, mm. vanhainkodeissa sekä lasten kanssa työskennellessä



Ravintola Silverian sisäänkäynnissä, tuulikaapissa, on edelleen saatavilla dynoja, pieniä ämpäreitä ja muita elintarvikemuovista tehtyjä rasioita. Dynot (mustia laatikoita, joissa tulee ravintolaan ja opetuskeittiöihin elintarvikkeita) ja muut rasiat ovat käyttökelpoisia säilytyslaatikoita esimerkiksi autotallissa, lastenhuoneen leluhyllyssä, kukkien ja taimien kasvatusalustoina. Astioita saa vapaasti ottaa omaan käyttöön.

Astialaatikon kyljessä on helmikuun tärkeitä päiviä. Viikolle 6 sijoittuvat sekä kansallisrunoilijamme Runebergin päivä että saamelaisten kansallispäivä. Ryhmä MMTT13 on somistanut tämän viikon kalenterin Runebergin runolla Saarijärven Paavosta (Bonden Paavo) sekä Lapin kuvilla, joista löytyy saamelaispukuinen henkilö, poro ja poronkäristystä.





Tammikuun tietoisku astialaatikon kyljessä oli orava eri kielillä. Ryhmä pyysi henkilöitä, joiden äidinkieli on joku muu kuin suomi, kirjoittamaan oravan omalla äidinkielellään lapulle. Helpoimmat orat olivat lausuttuina dälä ja ketör.



Lisäksi luokka oli mukana koulumme kirjastoon avatussa kirjojen vaihtopisteessä. Pisteeseen voi tuoda omia kirjoja ja ottaa tilalle oman mieluisensa.
t. Maija opettaja yhdessä Toimitilahuoltajien peruastutkintolaisten kanssa Mirka, Joonas ja Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti